Home » Dromen » Yeray Guzmán Padrón

Yeray Guzmán Padrón

Mijn droom was technische ontwerper worden in de zorg. Het ontlasten van zware taken en ontnemen van problemen. Door een ongeluk in 2015 heb ik helaas deze droom achter mij moeten laten. Ik gaf nooit op en zocht dan ook naar een alternatief.

Hier heb ik lang over moeten nadenken, want hoe kan ik mijn steentje bijdragen?

Mijn droom en ook doel is dan ook software developer worden en hierbij mensen met een laag inkomen online helpen.

Denk bijvoorbeeld aan startende ondernemers met een klein budget maar toch online willen komen door middel van een website, ze hebben een idee van software wat nog niet op de markt is maar willen dit wel realiseren. Dan ben ik d gene die er voor hen wil zijn.

Einddoel is dan ook een bedrijf neerzetten met verschillende teams die allemaal gespecialiseerd zijn in bepaalde onderdelen.

Kan jij Yeray Guzmán Padrón helpen met deze droom?

Laat dan een reactie achter!

Reageren

Reacties:

Roel van Lanen

Supermooie droom, Yeray!
Binnenkort starten we bij MBO College Almere met een nieuw project, waarin kleine ondernemers uit de regio een ICT-vraag kunnen stellen aan onze studenten (bijv. over digitalisering van hun bedrijf). Onze studenten gaan die ondernemer daar dan mee helpen.
Zie digilabflevoland.nl voor het eerste idee.
Lijkt me echt iets voor jou om in dit soort projecten wat ervaring op te doen met het helpen van ondernemers met dit soort vraagstukken. Dan kan je op die ervaring verder bouwen met het opzetten van je eigen bedrijf.
Mocht je interesse hebben, meld je bij je opleidingsmanager!