Home » Dromen » Maeve Merly

Maeve Merly

In mijn leven heb ik veel mee gemaakt voor een bijna 19 jarige. Ik heb dus ook veel verhalen, verhalen die ik wil delen met anderen… mensen die misschien hetzelfde hebben meegemaakt of gewoon om ze te helpen door de moeilijke momenten heen te komen, Muziek hielp voor mij namelijk.
Toen het echt even niet mee zat, begon ik met teksten schrijven in het Engels, dit deed ik steeds vaker en de teksten veranderde in liedjes, ik wist altijd al dat ik mensen wou inspireren ik wist alleen nog niet precies hoe.
Ik wil imperfectie normaal maken want perfectie overrated… want het is overrated.
Wat ik dus wil is Zangeres worden (van een rockband), niet omdat ik een geweldige stem heb want dat heb ik niet, maar omdat ik een singer/songwriter ben, ik mij thuis voel wanneer ik bij een concert sta, muziek mij leven geeft.
Ik wil het niet voor de fame of het geld. Ik wil het voor het werk en de echte passie.
De tieners die zijn gevallen en even niet meer weten hoe ze moeten opstaan.
en om ‘echte’ muziek weer terug te brengen, liedjes met echte teksten/verhalen, echte refreinen, echte instrumenten. Denk maar aan de 2000’s rock/punkrock en misschien met wat moderne geluiden ertussen.

Ook kies ik ervoor om geen foto hierbij toe te voegen.
Waarom ? omdat ik niet vind dat mensen uitgekozen moeten worden omdat ze een goed uiterlijk hebben of omdat mensen medelijden hebben, maar omdat ze de muziek mooi vinden en het ze raakt.

– Maeve Merly

Kan jij Maeve Merly helpen met deze droom?

Laat dan een reactie achter!

Reageren